Despre Universul Pretta!!!

Pentru ca ai ajuns aici, iti vom spune cate ceva despre noi...

Suntem iubitori de frumos, deschisi si creativi, seriosi si responsabili, suntem un partener pe care te poti baza in orice moment!

Ne defineste calitatea, atentia catre detalii, exigenta in selectarea fiecarui element important si mai putin important din ceea ce, la final, rezulta un produsbcomplet si complex, adaptat nevoilor tale!

Despre EA..

Pretta este rafinament, provocare, stil, atitudine, sensibilitate, autenticitate, versatilitate! Nu doar un accesoriu ci multa Personalitate! “

Din 2006 a crescut frumos pe piata din Romania si asta nu o spunem doar noi ci si zecile de mii de cliente multumite dar si partenerii nostri din tara care au ales produsele Pretta pentru magazinele proprii (ne puteti gasi si in Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Craiova, Valcea, Vatra Dornei, Cluj, etc.)

Si asa, construind zi de zi, cu rabdare si fara rabat la calitate, acordand atentie fiecarui detaliu in parte, garantand chiar si post garantie, PRETTA a devenit un brand cunoscut pe piata Gentilor din Piele 100% Naturala.

Despre NOI, despre EA dar si despre VOI..

Femei puternice sau delicate, feminine si sofisticate, care ati ales, in toti acesti ani, sa faceti parte din viata noastra, contribuind prin exigenta si standardul vostru ridicat la cresterea noastra, sustinandu-ne si incurajandu-ne constant!!

Va multumim ca ne-ati oferit posibilitatea de a va bucura sufletul in fiecare zi dar si de a invata!!

Si nu in ultimul rand, despre TINE..

Ne-ai descoperit, te regasesti, vrei sa ne cunosti?

Te invitam deci sa ni te alaturi si impreuna sa descoperim magia formelor si a culorilor!

In magazinul nostru on-line vei gasi produse doar din Piele 100 % Naturala, produse in Italia, precum Genti Casual, Genti Fashion, Genti Sport, Genti tip Postas, Rucsacuri si Posete, alese cu mare atentie, grija si rafinament de o intreaga echipa, produse de o calitate superioara, pentru care vei plati pretul corec pentru ca t!

Asteptam cu mare interes fiecare intrebare si opinie exprimata. Scrie-ne despre ce iti doresti si ce simti cand purtati produsele noastre!

Completeaza-te cu Pretta-Genti din piele 100% naturala!!!