Despre Pretta – marca personalitatii tale!!!

Hey! Si pentru ca ai ajuns aici, iti vom spune povestea noastra…

Cine suntem noi?

Suntem iubitori de frumos, respiram incredere, prospetime, creativitate, multumire, oferim bucurie si armonie in jurul nostru, suntem un partener pe care te poti baza!!!!

Ne defineste totodata calitatea, atentia catre detaliu, exigenta in selectarea fiecarui element important si mai putin important din ceea ce, la final, rezulta marca personalitatii tale: Pretta!!!

Cine este EA?
EA, …..este fascinanta, provocatoare, indrazneata, versatila, unica si speciala!!!

EA, Pretta,  nu este doar un accesoriu, este pur si simplu ….. Personalitate! “

 

Inca de la inceput am pus, cu seriozitate si profesionalism, accentul grav pe calitate. Suntem ceea ce oferim si ne dorim ca prin fiecare colectie sa readucem bucurie in suflet, feminitate si zambetul pe buze tuturor celor care vor purta produsele noastre.

Si, dovada ca ceea ce facem, facem bine, nu sunt doar cei 12 ani de cand suntem pe piata din Romania ci si zecile de mii de cliente multumite dar si partenerii nostri din tara care au ales sa promoveze prin magazinele proprii produsele noastre.

Ne puteti gasi si in Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Buzau, Craiova, Tulcea, Galati, Bistrita, Vatra Dornei, Neptun si Jupiter (in sezon).

Asa am devenit un brand pe piata  Gentilor din Piele 100% Naturala, nefacand rabat la calitate, acordand cea mai mare atentie fiecarui detaliu, garantand chiar si post garantie pentru produsele noastre.

 

Insa noi, astazi, nu am putea vorbi “Despre noi”, daca nu ati exista in poveste VOI, voi, femei minunate, personalitati diverse, fascinante, puternice, suave, feminine, care, ati ales, in toti acesti ani, sa faceti parte din viata noastra, contribuind prin exigenta si standardul vostru ridicat, la cresterea noastra, sustinandu-ne si incurajandu-ne constant !!! Va multumim ca ne-ati oferit posibilitatea de a va bucura sufletul in fiecare zi !!

Cat despre TINE, daca inca nu ne cunoastem, te asteptam sa faci parte din ceea ce suntem noi si sa crezi in ceea ce credem noi! Alaturi de tine, alaturi de noi, descoperim, simtim, traim si suntem NOI, in fiecare zi!

 

Te invitam deci sa ni te alaturi si impreuna sa descoperim magia formelor si a culorilor la festivalul personalitatitii TALE!

Gama Pretta este compusa din produse din Piele 100 % Naturala, produse in Italia, precum Genti Casual, Genti Fashion, Genti Sport, Genti tip Postas, Rucsacuri si Posete, alese cu mare atentie, grija si rafinament, de o calitate superioara, pentru care veti plati pretul corect tocmai pentru ca avem grija  sa optimizam costurile!

Asteptam cu mare interes fiecare intrebare si opinie exprimata. Scrieti-ne despre ce va doriti si ce simtiti cand purtati produsele noastre!

 

Completeaza-te cu Pretta-genti din piele 100% naturala!!!